Samen buiten sporten

Resultaat gericht

Gecertificeerde Trainer

hardlopen

Leren hardlopen of je techniek en snelheid verbeteren? Dat kan bij FIT in West-Friesland! Binnen de hardlooptrainingen krijg je de mogelijkheid om lekker door de polder je kilometers te maken of te trainen voor een 5 of 10km. Alle niveaus zijn welkom, van beginnende lopers tot ervaren marathonlopers.

Misschien zou je wel graag willen trainen voor een sportdoel of evenement? Dit kan bij FIT in West-Friesland. Alleen, maar ook zeker samen! Of vind je het leuker om met anderen hiervoor te trainen? Dit is bij FIT in WF het hele jaar mogelijk.

Je kunt een algemene hardlooptraining volgen of een hardlooptraining op jouw niveau! Ook kun je als beginnende hardloper ten allertijde in stromen.

FIT in West-Friesland hardlopen sporten rennen
FIT in West-Friesland hardlopen duurloop zondag rennen hardelopen

hardlopen voor beginners

FIT in West-Friesland beginnerscursus hardlopen

Wil jij beginnen met harlopen of ben je net begonnen? Dan kun je bij FIT in West-Friesland ten allertijd in stromen om mee te trainen met onze beginnersgroep.

Tijdens de training zal er stap voor stap gewerkt worden aan de hardloopconditie- en techniek met als doel om na 2 maanden 30 minuten achter elkaar te kunnen hardlopen. Hiermee zal je ervaren dat hardlopen ontspannen en comfortabel kan aanvoelen.

cursus sneller worden

Hardloopcursus 10 kilometer FIT in West-Friesland

FIT in West-Friesland organiseert hardloopcursussen om sneller te worden op de 5 tot 10 kilometer. Omdat het erg fijn is om met lopers te trainen die van gelijke snelheid zijn, is de hardloopcursus opgesplitst in twee niveaus. Op maandagavond is er een trainingsmogelijkheid voor iedereen die harder loopt dan 12 km/u (< 50min 10km). En op donderdagavond is er een trainingsmogelijkheid voor iedereen die minder snel loopt. De trainingen zijn gericht op het uitlopen van een 5 tot 10 kilometerwedstrijd die in het voorjaar gezamenlijk wordt gedaan. Gedurende 10 weken worden trainingen gegeven.

Training richting de marathon

Hardlopen FIT in West-Friesland IJsbaan Hoogkarspel

FIT in West-Friesland organiseert deze hardlooptraining ter voorbereiding op de voorjaarsmarathon. Altijd al eens de uitdaging aan willen gaan om een marathon op jouw naam te zetten? Dan is deze marathontraining onder leiding van Marco Jong zeker iets voor jou. Lees snel verder voor meer informatie.

Samen buiten sporten

Resultaat gericht

Gecertificeerde Trainer

** BelangrijK **
Je kunt je in de FIT in West-Friesland trainingsapp aanmelden voor de hardloopcursussen en FIT Bootcamp trainingen. Download 'm hier.

 

 

Over ons

De trainingen bij FIT in West-Friesland worden gegeven door Thijs Vlam en Marco Jong. Meer informatie over de trainers?

Algemene voorwaarden 

T: +31 615 044 541
E: info@fitinwf.nl
KvK: 81343345
BTW: NL003556099B41