Samen buiten sporten

Resultaat gericht

Gecertificeerde Trainer

Trainen bij FIT in West-Friesland

Hieronder kun je de actuele agenda bekijken. Wanneer je vragen hebt over specifieke trainingen, twijfel dan niet om contact op te nemen. Je kunt je in de FIT in West-Friesland trainingsapp aanmelden voor de hardloopcursussen en FIT Bootcamp. Hieronder kun je de agenda van de diverse trainingen terugvinden.

Agenda

Hieronder vind je de trainigstijden voor het hardlopen. Vanaf 02-01-2023 is het op maandag en donderdag om 19.30 uur weer mogelijk om deel te nemen aan de marathontraining ; download hier de app!

Meer over de trainingen

FIT in West-Friesland hardlopen sporten rennen

Fit hardlooptraining

Wil jij aan je (hardloop) conditie werken, sterker worden of gewoon beginnen met hardlopen? Tijdens de cursus werk je op een leuke en effectieve manier aan je hardloopconditie zodat je straks 20 minuten achter elkaar kunt hardlopen. Een goede basis voor het leren van hardlopen.

FIT BOOTCAMP

Bij FIT Outdoor kun je BOOTCAMP volgen. Zo blijf je niet alleen fit, maar volg je ook een leuke training op jouw niveau te volgen. Tijdens de bootcamp verbeter je je gezondheid, word je fysiek sterker, verbetert je flexibiliteit en groeit je uithoudingsvermogen aanzienlijk.

klim & klauter clinic kids

Met de klim en klauterclinics leert jouw kind op een verantwoorde manier klimmen en klauteren. Op het parcours zijn verschillende uitdagende oefeningen en worden de kinderen op hun eigen niveau op de proef gesteld. Stimuleert de ontwikkeling en bevordert het zelfvertrouwen!

FIT in West-Friesland Wandel je FIT sporten trainen wandelen

personal training

Naast de hardlooptrainingen en FIT Bootcamp is het ook mogelijk om persoonlijke begeleiding te krijgen. Misschien wil je graag trainen voor een specifieke wedstrijd of wil je gewoon graag  in vorm komen. Welke doel je ook in gedachten hebt, wij kunnen je hier bij helpen. 

Trainingen

Hardlooptrainingen

** BelangrijK **
Je kunt je in de FIT in West-Friesland trainingsapp aanmelden voor de hardlooptraingen en de FIT Training. Download 'm hier.

 

 

Over ons

De trainingen bij FIT in West-Friesland worden gegeven door Thijs Vlam en Marco Jong. Meer informatie over de trainers?