Samen buiten sporten

Resultaat gericht

Gecertificeerde Trainer

Marathon begeleiding

in West-Friesland helpt jou graag op weg naar jouw marathon!

 

Droom jij er ook van om na ruim 40km over de finishlijn te rennen? FIT in West-Friesland is gespecialiseerd in marathonbegeleiding en heeft al veel atleten begeleid bij het behalen van hun doel.

Bij het trainen voor een marathon komt veel kijken. Iedereen zijn doelen, zijn lichaam en situatie is anders. FIT in West-Friesland vindt het belangrijk dat je gezond van start gaat, want met een goede voorbereiding is het lopen van een marathon ook nog eens veel leuker!

‘’Als fanatiek voetballer van voetbalvereniging Spirit ben ik in het voorjaar van 2021 bij FIT in West-Friesland begonnen met hardlopen met als doel mijn looptechniek en snelheid te verbeteren. In het voorjaar van 2022 ben ik de uitdaging aangegaan om onder begeleiding van Marco Jong de marathontraining te gaan volgen met als doel de Marathon van Amsterdam. En met succes heb ik op 16 oktober 2022 de Marathon van Amsterdam samen met andere leden van FIT in West-Friesland op mijn naam mogen zetten. Een ervaring die ik niet had willen missen – Frank Zwagerman’’

 

”Na de begeleiding van looptrainer Marco Jong van Fit in West-Friesland voor de Marathon van Berlijn (3.33), voelde ik toch een lichte drang om deze tijd scherper te stellen. Daarom heeft Marco wederom een schema op maat gemaakt voor mij. Voor Marco een hele uitdaging omdat hij regelmatig, door omstandigheden of impulsieve keuzes van mij het schema aan moest passen. Door Marco zijn professionele aanpak maar ook zijn persoonlijk betrokkenheid en niet te vergeten de mentale coaching de doelstelling behaald. Ik heb de Marathon van Rotterdam in 3.30 gelopen.
-Remco Marchand”

Informatie marathon begeleiding

Over de marathon begeleiding

Starten met begeleiding doormiddel van een schema richting een marathon of een andere afstand kan ten aller tijde.

Op maandag en/of donderdagavond kun je voor de marathontraining instromen om 19.30 uur.

 

Overige informatie

  • De kosten voor persoonlijke schema’s zijn € 100 voor leden per 15 weken. Niet leden betalen  € 120 per 15 weken
  • Om succesvol te kunnen trainen heb je de mogelijkheid nodig om minimaal 3x per week te kunnen trainen. Dat kan zelf maar natuurlijk ook bij ons!
  • Wil je alvast mee trainen? Dat kan! Vraag dan jouw gratis proefles aan.

Aanmelden 

Heb jij interesse in begeleiding richting een marathon of een andere afstand? Vul dan het contactformulier in of mail naar info@fitinwf.nl en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

1 + 4 =

Samen buiten sporten

Resultaat gericht

Gecertificeerde Trainer

Trainingen

Hardlooptrainingen

** BelangrijK **
Je kunt je in de FIT in West-Friesland trainingsapp aanmelden voor de hardlooptraingen en de FIT Training. Download 'm hier.

 

 

Over ons

De trainingen bij FIT in West-Friesland worden gegeven door Thijs Vlam en Marco Jong. Meer informatie over de trainers?