Samen buiten sporten

Resultaat gericht

Gecertificeerde Trainer

Algemene hardlooptraining

‘Een goed begin is in de hardloopsport géén half werk’

Een hardlooptraining bestaat grofweg uit drie delen: de warming up, loopscholing, het programma en de cooling down. Het doel van de warming up is om het lichaam functioneel voor te bereiden op de komende lichamelijke en geestelijke inspanningen.

Waarom is loopscholing zo belangrijk?

Loopscholing bestaat uit technische coördinatie oefeningen die bijdrage aan het verbeteren van de looptechniek. Door het regelmatig beoefenen van deze oefeningen worden de loopspieren sterker, vergroot je je souplesse en verbetert de communicatie tussen zenuwstelsel en spieren die zorgen voor een meer bewuste loophouding en een verbeterde hardloopstijl.

Het programma

Het programma is elke training heel wisselend. Denk hierbij aan interval training, duurlooptraining en trainingen op uithoudingsvermogen.

Instromen kan op elk moment en elk niveau is welkom om mee te trainen! Ga jij de uitdaging aan om je conditie en uithoudingsvermogen te versterken en jouw looptechniek te verbeteren? Meld je dan snel aan voor een gratis proefles onderaan de pagina.

FIT in West-Friesland hardlopen trainen
FIT in West-Friesland Hardlopen

over deze training

  • De algemene hardlooptraining vinden plaats op maandag en donderdagavond. Check de agenda voor de actuele trainingstijden
  • Op maandagavond vinden de trainingen plaats op Het Sportcircuit in Hoogkarspel en op donderdagavond in het Nassaupark in Bovenkarspel
  • De trainingen worden gegeven door Thijs Vlam en Marco Jong
  • Instromen kan op elk moment en op elk niveau!

Proefles aanvragen

Samen buiten sporten

Resultaat gericht

Gecertificeerde Trainer

** BelangrijK **
Je kunt je in de FIT in West-Friesland trainingsapp aanmelden voor de hardlooptraingen en de FIT Training. Download 'm hier.

 

 

Over ons

De trainingen bij FIT in West-Friesland worden gegeven door Thijs Vlam en Marco Jong. Meer informatie over de trainers?

Algemene voorwaarden 

T: +31 615 044 541
E: info@fitinwf.nl
KvK: 81343345
BTW: NL003556099B41